Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BASININ İŞLEVİ VE TIKLANMA, TAKİPÇİ ORANLARI: DESTEK İÇİN SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Medya gerçekten çok güçlü bir faktördür. Öyle ki; basının, 4. kuvvet olma hakkını verecek kadar etkisi var.

Tabi ki medyanın; etkisi kadar da, kamuoyunu önemli gelişmelerden, olaylardan, haber niteliği taşıyan eylem ve söylemlerden hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmesi gibi önemli bir de işlevi var.

Ben küçük ilçenin bir yerel medya mensubu olarak dahi, sokaklarda, caddelerde veya ilk kez gittiğim bazı yerde çocuklardan gencine, yaşlısına varıncaya kadar birçok vatandaş tarafından tanınmaya başlandım. Dicle İlçesinde 3 yıldır yerel medya mensubu olarak aktif gazetecilik yapıyorum.

Reklama ihtiyacım zaten yok, ancak gazeteci olarak çok sayda kişi tarafından bilinmek beni şımartmasa da, bana onur veriyor.

Zira bugüne kadar tek bir haberi dahi, para ve çıkar karşılığında yapmadım. Mesleğimi yaparken tarafsız, basın ahlak ve ilkeleriyle kanunlarına bağlı kalarak kamu yararına mesai yapmaya özen gösterdim. Bu hassas anlayışımız bundan sonra da devem edecek inşallah.

Kamu yararına çıkarsız, beklentisiz ve aracısız olarak kamu yararına gazetecilik yapmaya devam edeceğiz.

Tabi ki, Yüce Allah’tan başkasına eyvallah ve minnet etmeden, imkanlar ölçüsünde mesaimizi yapmaya çalışıyoruz.

Bizi tercih eden, takip eden, izleyen, okuyan, teveccüh gösteren herkese bir kez daha teşekkür ederim.

Allah mahçup ve muhtaç etmesin inşallah. Destek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, özellikle de youtube kanalımıza abone olabilirsiniz.

Sürçü lisan ettiysek affola.

Dicle gibi küçük bir ilçede, sınırlı imkanlarla mesai mefhumu gözetmeden doğru, ilkeli, tarafsız, basın etik, ilke, yasa ve kurallarına bağlı olarak hizmet etmemize karşın, Dicle Bülteni (diclebulteni.com) haber sitemizin facebook sosyal medya hesaplarımızın takipçi sayısı, youtube kanalımıza abone olan takipçi sayımız ve diğer ilgili sosyal medya takipçi sayımız, halen istediğimiz seviyeye ulaşmadı maalesef.

Bizi tercih eden tüm takipçilerimize, izleyicilerimize ve okuyucularımıza tekrar tekrar teşekkür ederiz.

Hiçbir ilki küçümsemeyin. İlke değil, sona bakın. Başarılı bir şekilde, Yüce Allah’tan başkasına minnet ve eyvallah etmeden, kimseye diklenmeden ama ak alnımızla dik durarak, kamu yararına gazetecilik yapmaya devam edeceğiz inşallah.

Gün be gün okuyucu, izleyici ve takipçilerimizin teveccühüyle, kendi imkan ve irademizle de emin adımlarla büyümeye devam ediyor, etmeye de devam edeceğiz inşallah.

Sosyal medya hesaplarımızı etkili bir enformasyon için de, sadece beğenerek, takip ederek, yorum yaparak ve abone olarak destek olmak sizden, kamu yararı gazetecilik anlayışı ile hizmet etmek bizden.

Değerli okur ve takipçilerimiz, paylaştığımız haberleri daha kolay görebilmeniz için, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İşte Dicle Bülteni haber sitesi ve Gazeteci Hasan Dayan olarak sosyal medya hesaplarımız:

https://m.facebook.com/Dicle-B%C3%BClteni-105003767635005/?ref=bookmarks

https://m.facebook.com/hasan.dayan.102?ref=bookmarks

https://m.facebook.com/GAZETECiHASANDAYAN/?ref=bookmarks

https://m.facebook.com/hasan.dayan.31

https://www.instagram.com/diclebulten/?hl=tr

https://www.instagram.com/fikiriscisihd83/?hl=tr

https://twitter.com/HasanDAYAN21?t=-nKJ6M3BawWq2Q99mbaQvA&s=08

https://twitter.com/DBulteni?t=uCQ8K2-dX06yR7CqFh4hdQ&s=08

https://youtube.com/channel/UCSG1EQIHh8JA-cWU7Q-PVhA

Youtube kanalımız: @GazeteciHasanDayan

https://www.tiktok.com/@gazetecihasandayan?lang=tr-TR

Bir kez daha belirtmek isterim ki, sosyal medya hesaplarımızı etkili bir enformasyon için de, sadece beğenerek, takip ederek, yorum yaparak ve abone olarak destek olmak sizden; kendi imkanlarımız ve irademizle, çıkarsız, beklentisiz ve aracısız olarak kamu yararı gazetecilik anlayışı ile hizmet etmek bizden.

3 günlük fani dünyada hoş bir seda bırakabilirsek, ne mutlu bize! Saygılarımı sunuyorum.

Hasan Dayan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.