Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AK Parti Diyarbakır’da Mehdi Eker rüzgarı esiyor

AK Parti Diyarbakır’da Mehdi Eker rüzgarı esiyor.

Geçmiş dönem Tarım ve Orman Bakını, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker öncülüğündeki AK Parti heyeti; Diyarbakır’da ilçe ilçe, köy köy gezerek seçim çalışmalarına hız verdi.

Beni en çok etkileyen anlardan biri ise Sayın Eker’in Ergani ziyaretinde bir muhtarı dinlemesi ve Muhtarın talep ettiklerini Sayın Eker’e arz ederek iletirken, Sayın Eker’in bir bir not alması ve ilgilenmesi.

Aynı görüntüleri Dicle İlçesinde de görmek, beni ziyadesiyle memnun eder.

Dicle’deki tüm muhtarların da beklenti ve isteklerini Sayın Eker’e çözüm amaçlı iletmeleri ve iletirken de Sayın Eker’in not alarak bir bir, bire bir ilgilenmesini görmek isterim şahsen.

Sayın Mehdi Eker’in bir sonraki Dicle ziyaretinde, muhtarları ve vatandaşları aynen, bire bir dinleyeceği ve ilgileneceği program olursa ve basın daveti alırsam, memnuniyetle İlçenin yerel gazetecisi olarak programı imkanlar ölçüsünde takip edip görüntülü haber şeklinde de paylaşabilirim.

Sayın Eker’in bu performansını ve tutumunu şahsen takdirle karşıladım ve alkışlıyorum.

Zira vatandaş sorunlarını, isteklerini anlatırken kimse çekinmiyor ve Ergani’nin yerel basını da bunu sosyal medyada paylaştı.

Acaba birileri ne der? diye kimse gazeteciye ve vatandaşlara müdahalede bulunmadığı görüntülerin objektiflere yansıması güzel.

Sonuçta vatandaşlar sorunlarını çekinmeden anlatacak, Sayın Eker gibi örnek ilgili ve yetkililer de dinleyip tüm bunlarla yakından tartışmasız ilgilenmelidir.

İlgili vatandaş Sayın Eker’e mahalleninin birden fazla olan sorunlarını bir bir anlatırken; kimsenin, burası hiç hizmet görmemiş algısı olabilir diye müdahale etmemesi güzel.

Sayın Eker gibi ağırlığı olan bir ismin, vatandaşın ilettiği birçok sorunu hiç üşenmeden ve çekinmeden dinlemesi, ilgilenmesi bunun da objektife yansıması her iki tarafı da memnun edecek bir tablo.

Dolayısıyla, Sayın Eker’in bu performansını ve tutumunu şahsen tekrar tekrar takdirle karşıladım ve alkışlıyorum.

Telefon numaram hem AK Parti İl, hem de İlçe Başkanlığı’nın ilgili yetkililerinde var.

Mehdi Eker Bey’in kendisi ve basın danışmanları da aracısız olarak benimle iletişim kurarlarsa, Sayın Eker’in basına servis edecekleri haberlik bültenlerini tarafsız, kamu yararı gazetecilik anlayışı ile imkanlar ölçüsünde haber sitemde, youtube kanalımda ve diğer sosyal medya hesaplarımda memnuniyetle yayınlayıp paylaşabilirim tabi ki.

Bir kez daha ivedilikle belirtmek isterim ki, Sayın Mehdi Eker’in bir sonraki Dicle ziyaretinde muhtarları ve vatandaşları aynen, bire bir dinleyeceği ve ilgileneceği program olursa ve basın daveti alırsam, memnuniyetle İlçenin yerel gazetecisi olarak programı imkanlar ölçüsünde takip edip görüntülü haber şeklinde de paylaşabilirim.

Saygılarımızla,

Hasan Dayan / Dicle Bülteni

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.