Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle’de zabıtalar pazarda maske ve eldiven dağıtıp marketleri denetledi

Dicle’de zabıtalar pazarda maske ve eldiven dağıtıp marketleri denetledi
06.04.2020
503
A+
A-

Dicle Belediyesi Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Korona virüs ile mücadele kapsamında yayımladığı genelge kapsamında halk pazarı girişinde ücretsiz olarak maske ve eldiven dağıttı.

Zabıta ekipleri ayrıca ilçedeki marketleri denetledi. Caddeler ise, dezenfekteli suyla yıkandı.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygöre’nin talimatıyla harekete geçen zabıta ekipleri, tedbir amaçlı halk pazarını kontrol altına alarak, vatandaşların sağlığı için maske ve eldivensiz girişlere izin vermedi. 

Dicle Belediyesi Zabıta Müdürü ve Temizlik İşleri Müdür Vekili İskender Dayan ve zabıta ekibi tarafından halk pazarında vatandaş ile esnafa ücretsiz maske ve eldiven dağılırken, Korona virüse karşı alınan kural ve tedbirler de hatırlatıldı.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’den aldıkları talimatlar doğrultusunda vatandaşların sağlığı için görev başında olduklarını belirten Dicle Belediyesi Zabıta Müdürü ve Temizlik İşleri Müdür Vekili İskender Dayan, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını önlemleri kapsamında, halk pazarında ücretsiz olarak maske ve eldiven dağıttıklarını, marketleri denetlediklerini söyledi.

Zabıta Müdürü ve Temizlik İşleri Müdür Vekili İskender Dayan, “Dicle genelinde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Dezenfekte çalışmaları da yapıyoruz. Caddeler dezenfekteli suyla yıkandı.

Vatandaşlarımızı sosyal mesafeye dikkat etmelidir. Herkes, yetkililerin aldıkları tedbir ve kurallara uymalıdır. Korona virüsün ilçemizde yayılmasını istemiyoruz.

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyada etkisini gösteren Korona virüsün ilçemizde yayılmaması için, bize düşen ne varsa, görevimiz gereği yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.