Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Vali Su: Diyarbakır Şehir Hastanesi’nde İnşaat Çalışmaları Başladı

Vali Su: Diyarbakır Şehir Hastanesi’nde İnşaat Çalışmaları Başladı
06.04.2023
382
A+
A-

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Kayapınar ilçesinde yapım çalışmalarına başlanan 1.000 yatak kapasiteli Diyarbakır Şehir Hastanesi proje alanı ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binası içerisinde açılan kliniklerde incelemelerde bulundu.

Vali Su’ya incelemeleri esnasında Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman ile İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu ile yüklenici firma yetkilileri ve ilgili kurum yetkilileri de eşlik etti. 

Vali Ali İhsan Su yapım çalışmalarına başlanan 1.000 yataklı Diyarbakır Şehir Hastanesi ile ilgili bilgi alıp yerinde inceleme yaptı. Vali Su, projenin tamamlandığında Diyarbakır’ın modern bir sağlık kompleksine kavuşacağını söyledi. 

Diyarbakır Şehir Hastanesi’nin inşaat çalışmalarının başladığını belirten Vali Su, “Burada bölgemiz ve ilimiz açısından son derece önemli projeyi hayata geçirmeye başladık. 24 ay içerisinde projenin tamamlanmasını hedefliyoruz.

Diyarbakır Şehir Hastanesi bölgemiz ve ilimiz açısından son derece önemli sağlık yatırımı.” dedi.   
 

Vali Su, Yeni Açılan Kliniklerde İncelemelerde Bulundu

Vali Su daha sonra, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Binası içerisinde açılan kliniklerde incelemelerde bulundu.

Ziyareti esnasında yeni açılan Hematoloji Onkoloji Kliniği ile Pediatrik Kvc (Kardiyo vasküler cerrahi) Kliniği’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Su, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.