Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Kursiyer kadınlar tarihi mekânları gezdi

Kursiyer kadınlar tarihi mekânları gezdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki kurslarda eğitim gören kadın kursiyerler için kent gezisi düzenledi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, kadın istihdamına yönelik birçok eğitim ve kurs düzenlemeye devam ederken kadınların moral ve motivasyonlarını arttırmak için farklı etkinlikler gerçekleştiriyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezinin (DÜKSAM) işbirliği ile Benusen Kadın Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadınlar için kentteki tarihi ve turistik mekânlara gezi düzenledi.

Hz. Süleyman Cami yerleşkesinde bir araya gelen kadın kursiyerler, İçkale Müze Kompleksi, Ulu Cami ve On Gözlü Köprü’yü gezdi, tarihi yapılarla ilgili bilgiler aldı. 

Keyifli bir gün geçiren kadınların gezisi On Gözlü Köprü’de bulunan Keremke tesisinde yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi. 

Gezi programında kursiyerlere Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayşe Yıldırım, Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Mine Baran, Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi üyesi Prof. Dr. Şengül Kocaman eşlik etti.

https://www.diyarbakir.bel.tr/haberler/6745-kadin-aile.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.