Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Bilgievi ve Akademi Liselerde ders zili çaldı

Bilgievi ve Akademi Liselerde ders zili çaldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bilgievleri ve Akademi Liseler de 2021-2022 eğitim-öğretiminin ilk ders zili çaldı.

Büyükşehir Belediyesi, kentte çocuk ve gençlerin eğitim seviyelerini yukarı taşımak amacıyla oluşturduğu eğitim yuvalarında dersler başladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, bünyesinde Merkez Bilgievi, Selahaddin Eyyubi Bilgievi, Hani Gürbüz Gençlik Merkezi, Sur Akademi Lise ve Silvan El-Cezeri Akademi Liselerden faydalanan öğrenciler, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde branş dersleri dışında kültürel ve sosyal etkinliklerden de yararlanacak.

Bilgievilerinde eğitim yılı dolu dolu geçecek

Bilgievleri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine branş dersleri Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilimler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dışında; Gez Gör Diyarbakır, Akıl ve Zeka, Görsel Sanatlar, Müzik eğitimleri ( bağlama, gitar, erbane vb.) Spor faaliyetleri ( futbol, voleybol, tenis vb. ) Drama, Halk oyunları, Kütüphane ve Bilişim dallarında ücretsiz eğitim verecek.

Akademi Lise Diyarbakırlı gençleri üniversite sınavlarına hazırlıyor

Akademi Liseler de, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Yabancı Diller branşlarında yıl boyu eğitim alıp üniversite sınavlarına hazırlanacak.

7 gün boyunca eğitim faaliyetlerinin süreceği Akademi Liselerde ayrıca soru çözme saatleri de olacak.

Akademi Liselerde branş eğitimleri dışında öğrencilere yönelik idare tarafından belirlenen tarihlerde birçok sosyal ve kültürel etkinliklerde düzenlenecek.

Kayıtlar Devam Ediyor

Bilgievlerine ve Akademi Liselere kayıtlar devam ederken Bilgievleri ve Akademi Liseler hakkında bilgi almak isteyenler; Merkez Bilgievi 0412 999 18 88 Selahaddin Eyyubi Bilgievi 0850 224 21 21 -5659, Sur Akademi Lise 0412 999 08 21, Silvan El-Cezeri Akademi Lise 0412 999 01 14 – 15 telefon numaralarını arayabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.