Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARINI KAZANANLAR EĞİL’İ GEZDİ

BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARINI KAZANANLAR EĞİL’İ GEZDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, her hafta sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı ‘Kimim Ben? ve Neredeyim Ben?’ adlı bilgi kültür yarışmalarının kazananlarını Eğil gezisi ile ödüllendirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, tarafından hazırlanan ve her hafta sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan ‘Kimim Ben? ve Neredeyim Ben?’ bilgi kültür yarışmaları devam ediyor.

Bilgi kültür yarışmalarında Eğil Turu kazanan yarışmacılar, Turizm Şube Müdürlüğüne bağlı rehberler eşliğinde Eğil’i gezdi.

Eğil Ziyaret Tepesi ve Peygamber Kabirleri, Asur Kalesi ve Kral Kaya Mezarları’nı gezen yarışmacılara bölgenin tarihi, kültürel zenginliği ve inanç turizmi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Dicle Baraj gölü kenarında yenilen yemeğin ardından yarışmacılar tekne turu yaparak Eğil’in eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerinin tadını çıkardı.

‘Kimim Ben?’ ve ‘Neredeyim Ben?’ bilgi kültür yarışmaları her hafta Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında farklı konularla yayınlanmaya devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.