Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

GÖNÜL DÜNDAR AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN ADAYI OLDU

GÖNÜL DÜNDAR AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN ADAYI OLDU

AK Parti teşkilatının içinden gelen ve uzun yıllar AK Parti Dicle İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan başarılı kadın siyasetçi Gönül Dündar, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşan kongrede aday olmayacağını açıklayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’tan boşalacak olan İl Başkanlığı için aday başvuruları tüm hızıyla yapılmaya devam etti.

Önceki dönem AK Parti Dicle Kadın Kolları Başkanı Gönül Dündar, AK Parti Dicle İlçe Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti Diyarbakır İl Başkan Adaylığı başvurusu kabul edilen Gönül Dündar şöyle konuştu:

“Kongrede aday olmayacağını açıklayan il Başkanımız Sayın Süleyman Serdar budak beye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na Aday Adaylığı için başvurumu yaptım. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı için Genel Merkezimizce görev verilmesi durumunda özverili bir şekilde çalışmaya talibim. Tüm hemşerilerimin Dua ve desteklerini bekliyorum. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah.”

AK PARTİ DYARBAKIR İL BAŞKAN ADAYI GÖNÜL DÜNDAR KİMDİR?

“1995 yılında Dicle İlçesine bağlı Arı Mahallesi’nde doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Dicle İlçesinde yaptım. Ayrıca Açıköğretim olarak Kamu Yönetimi bölümünü okumaktayım. 2011 yılında kuruluşundan beri AK Parti üyesiyim. 2011 yılından itibaren AK Parti Dicle İlçe Teşkilat bünyesinde 1 yıl Dış İlişkiler Başkanlığı, 3 yıl Teşkilat Başkanlığı, 3 yıl süre ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve aynı zamanda 3 yıl İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yaptım.”

YORUMLAR
  1. Erhan şahin dedi ki:

    Gönül abicim sonuna kadar destekliyoruz seni gönlü kalbi güzel insan yolun açık olsun inşallah