Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

ALKIŞLAR DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN’E 2

ALKIŞLAR DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN’E 2
15.03.2020
1.200
A+
A-

Diclebulteni.com haber sitesi olarak Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören döneminde ilçeye kazandırılan yatırım, hizmet ve projeleri anlatan haber ve yazı dizimizi siz değerli okurlarımız için kaleme aldık.

Gazeteci Hasan Dayan olarak, belediye ekibiyle birlikte köyleri ve mezrayı gezerek, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören döneminde ilçe genelinde yapılan birçok yatırım, hizmetleri yerinde gördük. Diclebulteni.com haber sitesi olarak, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in sınırlı bütçe ve kısıtlı imkâna rağmen, 9 ay gibi kısa sürede ilçe genelinde yaptığı birçok yatırımları, hizmetleri anlatan haber ile yazı dizimizin 2’ncisini siz değerli okurlarımız için kaleme alıp aktarıyoruz.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, göreve geldiği günden beri köy köy, mahalle mahalle, mezra mezra gezerek, ilçenin ve vatandaşların sorunlarını, ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor. Ayrıca Başkan Aygören, Dicle Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde yapılan çalışma ve hizmetleri yerinde inceliyor. Başkan Aygören dinlediği vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayarak, ilçe genelinde imkânlar ölçüsünde hizmet ediyor. Bunların en güzel örneklerini oluşturan ve Dicle Belediyesi’nin yatırım ile hizmetlerini anlatan yazı dizimizin ikincisinde yer alan birçok hizmetler, yatırımlar aşağıda bariz bir şekilde belirtilmiştir.

BALTACI (KUFERB) MAHALLESİ’NDE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören talimatıyla, belediye ekipleri İlçe genelinde yol, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Baltacı (Kuferb) Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

ÇELEBİ MAHALLESİ’NDE YASEVİ ÖNÜNDEKİ OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

OTOPARK YERİ İÇİN DUVAR ÖRÜLDÜ, YENİLENEN ALANDA, SÜRÜCÜLER ARAÇLARINI RAHATLIKLA PARK EDEBİLECEK

Çelebi Mahallesi’nde otopark sorununa çözüm aramak için harekete geçen Dicle Belediyesi ekiplerince, Başkan Felat Aygören’in talimatıyla çalışma başlatıldı. Dicle merkez Çelebi Mahallesi’nde, Çelebi Yasevi’nin ön tarafında otopark yeri için duvar örüldü. Yenilenen alanda, sürücüler araçlarını rahatlıkla park edebilecek.

GELİNCİK (ARSEK) MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Yazın toza, kışın çamura maruz kalan vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmayan Dicle belediye Başkanı Felat Aygören’in talimatıyla, Gelincik (Arsek) Mahallesi’nde başlatılan Parke çalışmaları tamamlandı.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, “Gelincik Mahallemizde parke döşeme çalışmalarımızın ilk ve son hali arasındaki fark dahi, vatandaşlarımıza nedenli değer ve önem verdiğimizin en önemli göstergesidir” dedi.

PEKMEZCİLER KÖYÜ’NDE 9 BİN METRE KARE PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Terör ve suçtan uzak durarak kanun dışı iş yapmamaya dikkat eden, önem veren Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, ilçeye kısa vadede yaptığı önemli hizmetlerle takdir topluyor.

Başkan Felat Aygören’in talimatıyla Pekmezciler Köyü’nde 9 bin metre kare parke taşı döşendi. Başkan Aygören “Dicle Belediyemiz tarafından yapılan parke taşı döşeme çalışmaları sonrasında, mahalle ve köy içi toz ve çamurdan arındırılarak daha modern bir görünüme kavuşturuldu” şeklinde konuştu.

Umarız, göreve geldiği günden buyana geçen 9 ay gibi kısa bir sürede, kısıtlı imkân ve sınırlı bütçeye rağmen, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören talimatıyla ilçe genelinde yapılan yatırım ve hizmetler, Dicle’de Diclelilere daha iyi yaşam koşulları sağlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.