Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

EĞİL BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE 30.000 M2 KİLİTLİ PARKE TAŞI YOL YAPIYOR

EĞİL BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE 30.000 M2 KİLİTLİ PARKE TAŞI YOL YAPIYOR

Eğil Belediyesi tarafından mahalle içi yolların kilitli parke yapılması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürüten Eğil Belediyesi bir yandan ilçe merkezinde yeni yol yapım ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da 26 kırsal mahallede 30 bin m2 kilitli parke taşı yol yapım çalışmalarıyla merkez ile kırsal mahalleleri yeni görünümüne kavuşturuyor.

Yıllardır toz ve çamur halinde olan yolları modern hale getiren belediye ekipleri, aynı zamanda kırsal mahallelerde bulunan okul, taziye evi ve cami bahçelerinde kilitli parke taşı döşüyor.

Birçok noktada devam eden çalışmaları, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Engin Demirel büyük bir titizlikle inceliyor.

Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Gece gündüz demeden çalışarak, ilçemizin her köşesine eşit şekilde hizmetleri sunarak, merkezdeki konforu kırsal mahallelere taşımak istiyoruz. 

Merkez ve kırsal mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Ayrıca vatandaşımızın taleplerini dinliyor, çözüme kavuşturuyoruz.

İlçemiz hizmetin en iyisine layıktır. Bunu sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.