Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

EĞİL’DE BARAJ KIYISI IŞIL IŞIL

EĞİL’DE BARAJ KIYISI IŞIL IŞIL
25.12.2020
608
A+
A-

Tarih, kültür ve manevi değerleri ile ön plana çıkan Diyarbakır’ın Eğil İlçesinin, son aylarda Eğil Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelerle adeta çehresi değişti.

Eğil Belediyesi’nce son olarak Dicle Baraj kıyısında yapılan aydınlatma çalışması ile geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, “Göreve geldiğimiz günden beri, ilçemizin eksikliklerini tamamlamak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda Dicle Baraj kıyısında yapmış olduğumuz dekoratif desenli yolu ışıklandırarak baraj kıyısını gecesiyle de, gündüzü gibi yaşanır bir yer haline getirdik.

Havanın kararmasıyla kullanılamaz hale gelen baraj kıyısı, artık geceleri de ışıl ışıl olarak vatandaşlarımızın kullanımında olacaktır. Artık Dicle Baraj kıyısına bütün insanlar gelip 24 saat gezebilir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.