Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN ESNAF VE VATANDAŞLARIN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLADI

DİCLE BELEDİYE BAŞKANI FELAT AYGÖREN ESNAF VE VATANDAŞLARIN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLADI
27.05.2020
1.779
A+
A-

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş Ramazan Bayramını kutladı.

Esnaf esnaf gezerek vatandaşlarla buluşan Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, esnaf ve vatandaşların istek, dilek ve temennilerini de, bire bir görüşerek dinledi.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, Korona virüs salgınının ilçede yayılmaması için belediyenin temizlik, zabıta ve diğer ilgili birimlerine talimat vererek ilçede hijyen, temizlik çalışmalarına hız kazandırmıştı.

Vatandaşların sağlığı için bayram süresince uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesiyle birlikte, kepenek açan esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, ensnaf ve vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Esnaf ve vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Aygören, kendisine iletilen istek ve temennileri de yerinde dinledi.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, bayram öncesi yayınladığı mesajda da vatandaşların bayramını kutlamıştı. Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören mesajında şu ifadelere yer vermişti:

“Değerli Dicleliler, millet olarak bayram coşkusuyla daha fazla kucaklaştığımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu güçlendiren Ramazan Ayını geride bırakırken, yine ayın duygularla İslam âleminin yaşamasına sayılı günler kalan Ramazan Bayramı’nın ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum.

Milli ve manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, milletçe birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk bağlarının güçlendiği daha nice bayramları yaşamak nasip olur inşallah. Millet olarak hep birlikte bir bayrama daha ulaşmanın manevi hazzını, muhabbetini, gönül huzurunu yaşıyoruz. Büyük bir heyecanla karşılanan Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Dicle halkımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.