Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Vali Su’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Vali Su’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
18.05.2023
165
A+
A-

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Su mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, yok edilmek istenen Aziz Milletimizin yeniden var oluş destanının yazılmaya başlandığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi ile Milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde vatanımız uğruna verilen istiklal ve istikbal mücadelesini eşsiz bir zaferle neticelendirmiştir.

Büyük Önder, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa ile vazifelendirdiği Türk Gençliğine bu anlamlı günü armağan ederek gençlerimize olan güvenini ve inancını da göstermiştir.

Bugün devletimiz, köklü tarihinden aldığı güç ve ilhamla, gerçekleştirdiği yeni yatırım ve atılımlarla, geleceğe emin adımlarla yürüyen bölgesel ve küresel ölçekte bir ülkedir.

Aziz Milletimizin geleceğini şekillendirecek gençlerimizin de bu önemli günün bilinci içerisinde, geçmişten aldığı yüce değerleri geleceğe taşıyacaklarına ve Samsun’da yakılan meşaleyi gurur, güven ve kararlılıkla gelecek nesillere aktararak ülkemizin gelişme ve kalkınmasının en büyük güvencesi olmaya devam edeceklerine inancım tamdır.

Bu inanç ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.