Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dev ekranda derbi keyfi

Dev ekranda derbi keyfi
01.05.2023
219
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasını vatandaşların keyifle izleyebilmesi için dev ekran kurdu.

Gençlik ve Spor Daire Başkanlığınca Talaytepe Spor Salonunda kurulan dev ekranda Süper Lig’in 32. Haftasında oynanan derbi maçını vatandaşlar büyük heyecanla izledi.

Derbiyi ücretsiz izleyen vatandaşlara, Büyükşehir Belediyesi personeli kek, patlamış mısır, meyve suyu ve gazoz ikram etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, maçı vatandaşlarla beraber izleyerek onların heyecanına ortak oldu.

 Aileleriyle maç izlemeye gelen çocuklarla yakından ilgilenen Çiftçi, vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti.

“Dostluk içinde, stat atmosferi”

Etkinliğe 7’den 70 her kesimin katıldığına dikkat çeken Çiftçi, çoluk-çocuk, genç- ihtiyar dostluk içinde  ve stat atmosferinde maç izlediklerini ifade etti.

“Hafta sonu için güzel bir etkinlik”

İzleyicilerden Aylin Çetin, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu:

’’Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bizlere böyle bir aktivite sundu, biz de bunu değerlendiriyoruz. Hafta sonu için güzel bir etkinlik oldu. Bunun için de Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.’’ 

İzleyicilerden Mehmet Fidancan ise şunları aktardı: 

‘’Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe geldiğimiz için çok mutluyuz, böyle etkinlikler devam ederse çok güzel olur. İleriki derbi maçlarında da bu şekilde dev ekran kurulmasını istiyoruz.”

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 3-1 yendiği maçta Galatasaray taraftarları Beşiktaş taraftarını tebrik etti.

https://www.diyarbakir.bel.tr/haberler/7760-genclik-spor.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.