Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na Remzi Kaymak atandı

DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na Remzi Kaymak atandı
05.04.2023
556
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Diyarbakır İl Başkanı Avukat Cihan Ülser, milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Boş kalan DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na, genel merkez tarafından İş insanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak atandı.

Konuyla ilgili olarak DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı Twitter sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve Teşkilat İşleri Başkanımız Sayın Sadullah Ergin’in tensipleriyle Diyarbakır İl Başkanı olarak Remzi Kaymak görevlendirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

İŞ İNSANI, ZİRAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ MEHMET REMZİ KAYMAK KİMDİR?

İş insanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak 1976 tarihinde doğdu. 1989 ile 1993 tarihleri arasında Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’ndeki eğitimini tamamlayan Remzi Kaymak, eğitim ve iş basamaklarını bir bir başarıyla tırmandı. 1993’te öğrencisi olduğu Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Beslenme Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu.

Azim ve gayretiyle hem iş hem de eğitim alanında ilerlemeye devam eden ve bu yönüyle de gençlere örnek bir profil çizen iş insanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak, iş hayatına da iyi bir yerden başladı.

1999’da Lila İnşaat Petrol San. Tic. Ltd. Şti. Petrol İstasyonu ve Sosyal Tesisi İşletmeciliği, Şirket Kurucu Ortağı ve Şirket Yöneticisi olan Remzi Kaymak, halen bu işlerine devam ediyor. Hem eğitim, hem de iş sahasında gün be gün elde ettiği kazanım ve deneyimlerle alanında ilerleme kaydeden İş İnsanı Remzi Kaymak, sahibi ve yöneticisi olduğu birçok kurumda çok sayıda kişiye istihdam olanağı sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağladı.

2008 ile 2010 yılları arasında eğitim gördüğü Çukurova Üniversitesi, Adana, Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Beslenme Bölümü’nden de başarılı bir şekilde mezun olarak Ziraat Yüksek Mühendisi olmaya hak kazandı.

Bir yandan eğitimdeki başarı çıtasını yükselten Kaymak, diğer yandan ise iş hayatındaki ilerleyişini de sürdürdü.

Yeni bir iş kapısının daha açılmasına vesile olan İş insanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak, 2010 tarihinde Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesindeki Elinda  Salça Fabrikası Kurucusu ve Yöneticisi oldu.       

1999 ile 2005 yılları arasında Final Döviz A.Ş Hazine Müsteşarlığı’nın izni ile Kurarak  Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı/Genel Müdürü görevlerini yaptı. Eğitim alanında da ilerlemeye devam eden Remzi Kaymak, Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Beslenme Bölümü’nde 2012’de başladığı doktora çalışmasına halen devam ediyor. Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerini bilen İş insanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak, evli ve bir çocuk babasıdır.

ÜYE OLDUĞU ODALAR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Diyarbakır GİAD (Diyarbakır Genç İş Adamları Derneği)- Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası- Üye

Diyarbakır Sanayi Ticaret Odası- Üye ve Meslek Komite Üyeliği

Toprak Bilim Derneği- Toprak Bilim Derneği- Üye

TEMA Vakfı- Üye

DOSİAD (Diyarbakır Organize Sanayi İş Adamları Derneği)- Üye

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Diyarbakır Genç Girişimciler Kurulu- Başkan Yrd. Diyarbakır Spor- Yönetim Kurul Üyeliği ve As Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.