Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Tekstil İhtisas OSB’nin su sorunu çözüldü

Tekstil İhtisas OSB’nin su sorunu çözüldü
20.03.2023
230
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yeni sondaj kuyusu açtı.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, hızla gelişen Tekstil İhtisas OSB’nin su sorununu çözüme kavuşturmak için çalışma başlattı.

DİSKİ ekiplerinin Tekstil İhtisas OSB’de yaptığı çalışmada 550 metrelik 14 lt/sn su verimliliğine sahip yeni sondaj kuyusu kazandırıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Tekstil İhtisas OSB’de yaşanan su sıkıntısının açılan yeni sondaj kuyusu ile son bulduğunu söyledi.

 Tutşi, şöyle konuştu:

“Hızla gelişen Tekstil İhtisas OSB’nin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak amacı ile açılan sondaj, sanayinin gelişimine katkı sunacak. Hemşehrilerimizin en kaliteli hizmeti alması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Geniş bir hizmet ağına sahip DİSKİ, vatandaşlarımızın konforu için çalışmaya devam edecek.”

https://www.diyarbakir.bel.tr/haberler/7544-diski.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.