Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Emekli Polis Aziz Aktan ve arkadaşlarından deprem bölgesine yardım eli

Emekli Polis Aziz Aktan ve arkadaşlarından deprem bölgesine yardım eli
12.03.2023
531
A+
A-

Türkiye, deprem sonrası yaraların sarılması için tek yürek olmaya devam ediyor.

Emekli Polis Aziz Aktan ve bir grup arkadaşları Diyarbakır’ın Dicle İlçesinden deprem bölgesindeki yaraları sarmak için yardım eli uzattı.

Bir kardeşlik eli olarak deprem bölgesinde olduklarını belirten Aziz Aktan, “Aziz Aktan Darulerkam Derneği başkanıyım. Ayrıca Darulerqam Medresesi Yardım Grubu ekipman arkadaşlarımızla, önce Kahramanmaraş Elbistan, Adıyaman merkez ve Besni ilçesi ve 6 tane dağ köylerine, Malatya Akçadağ ile Doğanşehir ilçelerine, Hatay ili ve Altındağ dağ sınır köylerine battaniye, yorgan, halı, giyecek elbiseler, un yağ, çay şeker, temizlik malzemeleri, kadın hijyenik malzemeleri, çocuk bezleri ve içme suyu gibi insani yardım malzemelerini götürdük. Kendi ellerimizle dağıttık. Aziz Karakaş, yardım toplama işinde ekipman olarak çok yardımı dokunan arkadaşlarımızdan biri, Allah razı olsun. Diyarbakır’dan bir kardeşlik eli olarak oradaydık. Ayrıca Diyarbakır merkezde mağdur olan depremzedelere 2500 ekmek ve kurbanlıklar ile giyecek malzemeleriyle yardım eli uzattık. Bunu, Allah rızası için deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardımcı olmak için yaptık. Gittiğimiz birçok yerde çadırların kurulduğunu da gördük. Allah devletimize de, milletimize de zeval vermesin inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.