Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Kaymakam Karaman, 2023 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısını Düzenledi

Kaymakam Karaman, 2023 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısını Düzenledi

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, 2023 yılının ilk Muhtarlar toplantısını düzenlendi. Belediye ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda Kaymakam Karaman, Kayapınar Belediyesi, kış mevsimi ve yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle muhtarlarla istişarede bulunarak, Belediye olarak yoksul, dar gelirli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

2023 yılı ilk Muhtarlar toplantısı Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman’ın başkanlığında yapıldı.

Kayapınar Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Karaman’ın yanı sıra Belediyenin ilgili birim sorumluları ile Mahalle Muhtarları hazır bulundu.

“VATANDAŞ İLE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORSUNUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Karaman, Muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğüne değinerek, “Kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Değerli muhtarlarımız, sizlerin bizlere ileteceği sıkıntı ve sorunları, kamu hizmetlerine ilişkin istek ve arzuları dinlemek hem de kamu hizmetlerinin kırsalda ve merkez mahallelerimizde yerinde uygulanmasına yönelik sizlerle belli aralıklarla bir araya geliyoruz. Buradaki amacımız, mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve ilgili kurumlarımızın koordinesinde, imkanlarımız ölçüsünde çözüme kavuşturmaktır” şeklinde konuştu.

Vatandaşların taleplerini kendilerine iletmesini isteyen Kaymakam Karaman, Belediye olarak yoksul, dar gelirli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ve muhtarların taleplerinin alınmasının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.