Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

İlgili yetkililere açık mektup: “Ergani Caddesi’nin adı Alparslan Kılıç Caddesi olsun”

İlgili yetkililere açık mektup: “Ergani Caddesi’nin adı Alparslan Kılıç Caddesi olsun”

Hayat ne garip, hayat çok garip. Gerçekten de öyle. Bazen hiç beklemediğiniz üzücü haberi duyabiliyorsunuz.

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bu üzücü haberlerden biri de, 2 gün önce vefat eden geçmiş dönem Dicle Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Alparslan Kılıç beyin vefat etmesiydi.

Her nefis bir gün ölümü tadacak. Bu konuda tartışmasız olarak herkes hemfikir sanırım. Vefat eden geçmiş dönem Dicle Kaymakamı Sayın Alparslan Kılıç Bey’e Allah’tan rahmet diliyorum. Başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v.) komşu eylesin inşallah.

Armutlu ve aynı zamanda geçmiş dönem Dicle Kaymakamı rahmetli Sayın Alparslan Kılıç devlet büyüğümüz, ilçede görev yaptığında birbirinden güzel hizmetlere imza atıldı. Bunlardan biri de Dicle İlçemizin en işlek ve bilindik adreslerinde biri olan Ergani Caddesi’nin asfaltlanarak, ışıklandırma çalışmaları da yapılarak yeniden ihya edilmesiydi.

Cennet Mekan rahmetli Sayın Alparslan Kılıç Bey, Dicle’de görev yaptığı dönemde ilçede çok aktif olarak gazetecilik yapmadığım için kendilerini yakından tanıma fırsatım olmamıştı. Daha çok sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlarım oluyordu.

Bazı paylaşımımda ilçemize kazandırdığı ilgili hizmet için kendilerine teşekkür etmiştim.

https://www.facebook.com/100001861033097/posts/1772492846156066/?app=fbl

Ergani Caddesi’nde yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı sosyal medya hesabımda teşekkür edip paylaşmıştım.

https://www.facebook.com/1116143266/posts/10214188750008813/?app=fbl

İlgili hizmetini fotoğraflarını ve yaptığım teşekkür paylaşımlarının linklerini burada bir kez daha paylaşıyorum.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, naçizane düşüncem, Ergani Caddesi’nin adı Alparslan Kılıç Caddesi olarak değiştirilmesidir. Elbette ki, Ergani bizim komşu ilçemiz, Erganili yurttaşlarımız da bir anlamda hemşehrimiz sayılır. Ergani’yi de, Erganilileri de sever ve sayarız. Dolayısıyla Ergani ismiyle bir problemimiz zaten yok.

Dicle’de bulunduğu dönemde ilçede güzel hizmet ve yatırımları kazandıran Rahmetli Sayın Alparslan Kılıç Bey devlet büyüğümüzün isminin Ergani Caddesi’ne verilmesini arzu etmemin ve önermemin nedeni; Sayın Kılıç’ın döneminde Ergani Caddesi’nin asfaltlanıp, ışıklandırılarak orta refüjle yeni görünüme kavuşması ve ihya olmasıdır.

Dolayısıyla bu yazımı İlgili yetkililere iyi niyetle arz etmek üzere, açık mektup şeklinde kaleme aldım ve ahde vefa çerçevesinde Rahmetli Sayın Alparslan Kılıç Bey devlet büyüğümüzün isminin Ergani Caddesi’ne verilmesini arzu edip öneriyorum.

Umarım ilgili yetkililer naçizane düşüncemi, arzumu ve önerimi kale alır ve Ergani Caddesi’nin adını Alparslan Kılıç Caddesi olarak değiştirilir. Alparslan Kılıç Bey’in adı böylece ahde vefa çerçevesinde ilçemizde anlamlı bir şekilde yaşatılabilir.

Umarım iyi niyetli maksadımız hasıl olur ve ilçemizde inşallah hoş bir seda daha kalır, diye temenni ediyorum.

Bir kez daha ilçemize kazandırdığı bütün hizmet ve yatırımlar için Sayın Alparslan Kılıç’a teşekkür ediyor, Allah’tan gani gani rahmet, yakınlarına sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.