Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle HEM Müdürü Mustafa Sabır’dan muhtarlara mektup

Dicle HEM Müdürü Mustafa Sabır’dan muhtarlara mektup

Diyarbakır’ın Dicle İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sabır, kurumda açılması planlanan kurs sayısını ve açılacak olan kurslara katılım oranını arttırmak için muhtarlara iletilmek üzere mektup kaleme aldı.

Kurumun internet sitesinde yayınlanan ve ‘Değerli Muhtarlarımız’ ifadesiyle başlayan muhtarlara mektup metninde, Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu, ’’Her zaman her yerde, herkes için eğitim’’ çalışmalarının tüm illerde yürütüldüğü hatırlatıldı.

Mektupta; İlçe Halk Eğitimi Merkezi’nde 3870’den fazla kurs ile vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Dicle Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sabır, kursların tamamının ücretsiz olduğunun altını çizerek, “Vatandaşlarımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurslarımız açılmaya devam etmektedir. Değerli Muhtarlarımız, sizlerden isteğimiz vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize  yönlendirmenizdir. Muhtarlığınız vasıtası ile kurumumuza başvuran kursiyerlerimize ihtiyaçlar dahilinde mahallenizde çeşitli kurslar açılacaktır. Bu kapsamda sizlerin vatandaşla kurumumuz arasında köprü olmanız çok önemli ve kıymetlidir” dedi.

Dicle Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sabır’ın imzasıyla kurumun internet sitesinde yayınlanan Muhtarlara mektup şöyle:

Değerli Muhtarlarımız;

21.Yüzyılda her yaşta Eğitimin Önemi Tartışılmaz bir gerçektir.2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde, ‘’Beşikten Mezara Kadar İlim’’ düsturundan hareketle Milli Eğitim Bakanlığı’mızın başlatmış olduğu,’’ Her zaman her yerde, herkes için eğitim’’ çalışmaları Tüm illerimizde yürütülmektedir.

İlçemiz Halk Eğitim Merkezimizde 3870’den fazla kurs ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Kurslarımızın tamamı ücretsiz olup vatandaşlarımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurslarımız açılmaya devam etmektedir. Kurs sonunda alınan sertifikalarla vatandaşlarımız iş sahasında kendilerine yer bulabilmekte, aile bütçesine katkıda bulunabilecek beceriler edinebilmektedir. Amacımız yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın bu eğitimlere ulaşmasını sağlamaktır.

Değerli Muhtarlarımız, sizlerden isteğimiz vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize  yönlendirmenizdir. Muhtarlığınız vasıtası ile kurumumuza başvuran kursiyerlerimize ihtiyaçlar dahilinde mahallenizde çeşitli kurslar açılacaktır. Bu kapsamda sizlerin vatandaşla kurumumuz arasında köprü olmanız çok önemli ve kıymetlidir.

Dicle’de tüm vatandaşlarımızı sizlerin destek ve katkılarıyla Halk Eğitim Merkezimize davet ediyoruz. Mahallenizde açılabilmesi muhtemel kurslar hakkında detaylı konuşmak üzere sizleri kurumumuzda ağırlamaktan şeref duyarız.

 Saygılarımla.

                                                                                     Mustafa SABIR

                                                                       Dicle Halk Eğitim Merkezi Müdürü”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.