Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Mehmet Şerif Doğru CHP Diyarbakır İl Başkan adayı olduğunu açıkladı

Mehmet Şerif Doğru CHP Diyarbakır İl Başkan adayı olduğunu açıkladı

Bir süre önce mahkeme kararı ile kayyum yönetiminin atandığı Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, olağanüstü kongre kararı aldı.

29 Ağustos tarihinde yapılması kararlaştırılan CHP Diyarbakır olağanüstü kongresi için adaylık açıklamaları yapılmaya başladı.

Uzun yıllar çeşitli kademelerde CHP’de görev alan Mehmet Şerif Doğru, 29 Ağustos tarihinde yapılacak olan CHP Diyarbakır olağanüstü kongresinde il başkan adayı olacağını açıkladı.

Mehmet Şerif Doğru yaptığı açıklamada, ”29 Ağustos 2022 Pazartesi günü yapılacak olan Diyarbakır olağanüstü il kongresinde, delegelerimizin ve ilçe başkanlarımızın şahsıma gösterdiği güçlü destek ile il Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Partimizi bölmeyen, hiç kimseyi dışlamayan, kavga ortamı yaratmayan, toplumun her kesimin temsil eden güçlü bir kadroyla, belediye başkanı ve milletvekilleri kazanarak, partimizi Diyarbakır’da laik olduğu yere taşıyacağız.

10 binlerce insanın katılacağı mitingler düzenleyeceğiz. Konferanslar ve paneller düzenleyerek sorunlarımıza çözüm bulacağız. CHP ve SHP’de gençlik kolu başkanı, ilçe başkanı ve il başkanı görevinde bulundum. Geçmişim, geleceğimin referansıdır. Bana bu çıktığım yolda desteklerini esirgemeyen tüm yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler, aday olacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Hedef CHP iktidarı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.