Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Belediye Başkan Vekili Karaman’dan esnaf ziyareti

Belediye Başkan Vekili Karaman’dan esnaf ziyareti

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Diclekent ve Mezopotamya Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan V. Karaman, esnafların istek ve sorunlarını dinledi. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaman, Belediye hizmetlerini gerçekleştirmede vatandaşların ve esnafların önerilerini dikkate aldıklarını söyledi.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, İlçedeki Diclekent ve Mezopotamya Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek öneri ve taleplerini dinledi.

Atandığı ilk günden itibaren hedeflediği daha modern ve daha müreffeh bir Kayapınar için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, esnafı ve vatandaşları da ihmal etmiyor.

Sık sık sahaya inerek hem esnafla buluşan hem de vatandaşlarla görüşen Başkan V. Karaman, öneri ve taleplere kulak verdi.

Başkan V. Karaman, ilçedeki bir rehabilitasyon merkezini ziyaretinde burada tedavi gören Down sendromu küçük bir çocukla yakından ilgilendi. Merkezdeki diğer özel çocuk ve gençlerle de sohbet eden Karaman’ın ziyareti oldukça anlamlı bulundu.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili Birim Müdürleri ile birlikte ziyaretlerde bulunan Karaman, Hizmetleri gerçekleştirirken vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dikkate aldıklarını belirterek, ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

Karaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar da, “Başkanımızın ziyareti için teşekkür ederiz. Kendisine sorunlarımızı aktardık. Not ettiler, halledeceklerini söylediler. Belediye hizmetlerinde bizim de görüş ve önerilerimizi dikkate aldıkları için ayrıca teşekkür ediyoruz.’’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.