Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Vali Ali İhsan Su’dan Kurban Bayramı mesajı

Vali Ali İhsan Su’dan Kurban Bayramı mesajı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Su mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bereketin, huzurun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevginin, saygının ve paylaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Bayramlarımız çok özel ve güzel günlerdir. Manevi duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını almak, küçüklerimizi sevindirmek, eş dost ve akrabalarımızı ziyaret ederek gönüllerini almak, çevremizdeki şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelerek bayram mutluluğunu paylaşmak, yetim ve öksüzlerimizi de bayram coşkusuna ortak etmek suretiyle birlik, beraberlik, sevgi, saygı, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bayramı idrak etmeye çalışmalıyız.

Bu duygularla, hep birlikte ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. Nice sevinçlere, mutluluklara ve hayırlara vesile olması temennilerimle, başta Diyarbakırlı hemşehrilerimiz olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ederim.

Bayramımız mübarek olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.