Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Öğrencilerden Hayvan Bakımevi’ne ziyaret

Öğrencilerden Hayvan Bakımevi’ne ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ağırladı.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu Veteriner Suat Gül öğrencilerle yakından ilgilenerek merkezin işleyişini anlattı. 

Hayvanlara yönelik barınma, bakım ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında bilgi veren Veteriner Gül, öğrencilere üniteleri gezdirerek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi

Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük ve en donanımlı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi 17 bin 54 metrekarelik bir alan üzerine kuruldu.

Can dostların tedavilerinde kullanılmak üzere son teknoloji cihazlarla desteklenen tam teşekküllü bir ameliyathane, muayene odası, laboratuar, postoperatif ve yoğun bakım birimi bulunuyor.

Bakımevinde 51 köpek kulübesi, ameliyathane, laboratuar, röntgen odası, kedi evi, idari bina, büyükbaş hayvan barınağı yer alıyor. 3 veteriner hekim, 3 veteriner sağlık teknikeri, 9 personelin görev yaptığı merkezde 5 araç ve Mobil Kısırlaştırma Aracı ile hizmet veriliyor.

https://www.diyarbakir.bel.tr/haberler/5969-saglik.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.