Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Vali Su Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmalarını inceledi

Vali Su Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmalarını inceledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yürüttüğü yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kent genelinde güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nin Kayapınar ilçesi Mezopotamya ve Diclekent bulvarlarında yapılan yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Su, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde denetlediklerini söyledi.

Vali Su, şöyle konuştu:

“Bu yıl içerisinde 270 bin ton asfalt dökümünü ilimiz genelinde gerçekleştirmiş olacağız. Şu anda firma 3 finisher ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Hem ilçelerimizde hem de il merkezimizde asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacağız. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için bunları hızlı bir şekilde gerçekleştirmiş olacağız. Çalışan ekip arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, yeni yaptığımız yolların da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 

https://www.diyarbakir.bel.tr/haberler/5961-vali-ali-ihsan-su.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.