Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Vali Karaloğlu: “Şehrin yakalamış olduğu huzur ve güven ortamını hep birlikte sahiplenmemiz gerek”

Vali Karaloğlu: “Şehrin yakalamış olduğu huzur ve güven ortamını hep birlikte sahiplenmemiz gerek”

Diyarbakır Valiliğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Yenişehir Valilik yerleşkesinde gerçekleşen programa Diyarbakır Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, askeri ve mülki erkân, iş dünyasının önde gelen isimleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Münir Karaloğlu burada yaptığı konuşmada Ramazan ayının bu sene Diyarbakır’da hem maddi olarak hem de manevi olarak farklı geçtiğini söyledi.

Diyarbakır’da güzel bir ramazan geçirdiklerini ifade eden Vali Karaloğlu, Diyarbakır’da yaşayan vatandaşların Ramazan’ın manevi ikliminden istifade etmeleri için Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak farklı etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Karaloğlu şöyle konuştu:

“Ramazan ayı içerisinde her akşam başka bir ilçede farklı vatandaş gruplarımızla iftar sofralarında bir araya geldik. Onlarla oturduk, dertleştik ve sorunları dinledik. Çözebileceğimiz sorunları hemen yerinde çözdük. Orta ve uzun vadede olanları da notlarımıza aldık. Bu sorunların çözümü ile ilgili gerekli talimatları arkadaşlarımıza verdik.”

Yaşanılan bütün güzelliklerin temelinde Diyarbakır’da yakalanan huzur ve güven ortamının olduğunu vurgulayan Karaloğlu, bu iklimi muhafaza ve aktarma konusunda her vatandaşın ayrı ayrı görevi olduğunu dile getirdi.

“Vatandaş huzurun, güvenin ve mutluluğunun kıymetini bilmeli ve sahiplenmeli” ifadelerini kullanan Karaloğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Diyarbakır’da vatandaşı rahatsız eden farklı suç gruplarına karşı çok ciddi mücadelemiz var. Vatandaşı rahatsız eden her sorun bizim için önemli ve kıymetli. Biz devlet olarak bu sorunların üzerine gitmekle mükellefiz ve gidiyoruz. Bu mücadelemiz devam edecek. Şehrin yakalamış olduğu huzur ve güven ortamını hep birlikte sahiplenmemiz gerek.”

Program, Vali Karaloğlu ve protokol üyelerinin katılanlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.