Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Karaloğlu ailesinden Diyarbakır annelerine bayramlaşma ziyareti

Karaloğlu ailesinden Diyarbakır annelerine bayramlaşma ziyareti

Vali Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile çocukları bölücü terör örgütü tarafından zorla dağa götürülen Diyarbakır annelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

Vali Karaloğlu burada yaptığı konuşmada, bir annenin dünyadaki en masum, haklı talebinin evladı ile beraber olmak olduğunu söyledi.

Diyarbakır annelerinin evlatlarından ayrı 5’inci buruk bayramı geçirdiklerini dile getiren Karaloğlu, Diyarbakır annelerinin haklı talebine birilerinin kulak tıkadığını ifade etti.

Karaloğlu, şöyle konuştu:

“Burada oturan annelerimiz sadece kendi çocukları için değil şu anda ailelerinden zorla kaçırılmış bütün çocuklar için eylem yapıyorlar. Bütün çocuklarımız gelecek bayrama kadar ailelerine, annelerine kavuşsun diye temenni ediyoruz. Bu bayramın bugüne kadar bu annelerin sesini duymayanların seslerini duymalarına vesile olmasını temenni ediyoruz. Biz annelerin her daim yanındayız. Onların haklı davalarında sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu mücadelemiz evlatlarımızı alıncaya kadar hem devlet hem de aileler tarafından devam edecek”

Karaloğlu ailesi tarafından ailelere çikolata ikramının da bulunulduğu ziyaret, bayramlaşma ile sona erdi.

Ziyarete Karaloğlu ailesinin yanı sıra Diyarbakır Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu ve İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.