Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özkul yeni görevine başladı

Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özkul yeni görevine başladı

Dicle Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Operatör Doktor Sedat Özkul, yeni görevine başladı.

Daha önce Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar başarılı bir şekilde başhekimlik görevini yürüten Operatör Doktor Sedat Özkul, yeni görevine bu hafta başlamış olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Sedat Özkul, “Dicle’ye ve Dicle halkına hizmet etmekten şeref duyarım. Dicle devlet hastanesindeki uzun soluklu mesaimize yeni başladım. 7/24 saat boyunca hastanemizdeki kaliteyi en üst seviyeleri çıkarmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Dicleli olmaktan dolayı da, memleketimize ve hemşehrilerimize hizmet etmekten ayrıca gurur ve onur duyarım. Uzun yıllar Diyarbakır’da başhekimlik yapan bir doktor olarak tüm mesleki birikim ve deneyimlerimi Dicle Devlet Hastanesi Başhekimlik görevimde de uygulayacağım” dedi.

Göreve başar başlamaz idari personellerle beraber hastaneyi denetleyen, eksikleri yerinde tespit eden Operatör Doktor Sedat Özkul, “Dicle Devlet Hastanesi’ndeki eksiklerin tamamlanması için ekibiyle birlikte elimizden geleni yapacağız.

Bu konuda hem sağlık Müdürlüğü, hem de bu konuda destek verecek olan diğer yetkililerle görüşmeye başladık ve bu konuda eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dicle Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Sedat Özkul, yeni dönemde Dicle’de yapılacak olan yeni hastanenin yapımı aşamasında da, kendi bilgi ve tecrübelerini sahaya aktaracağını ve yeni hastanenin en kısa zamanda ilçeye kazandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.