Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle Gençlikspor’da galibiyet sevinci

Dicle Gençlikspor’da galibiyet sevinci

Diyarbakır 1. Amatör Futbol liginde mücadele eden Dicle Gençlikspor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Diyarbakır 1968 Spor’u 2-0 yendi.

Yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmeyen Dicle Gençlikspor takımı, maçın bitmesiyle birlikte galibiyet sevinci yaşadı. Takıma galibiyet kazandıran gollerden ilkini birinci yarıda Dicle Gençliksporlu Hamza Ceylan atarken, maçın skorunu belirleyen son gölü ise 2’nci yarıda Mehmet Ali Tay kaydetti.

17 puanıyla ligde 1. Sırayla yükselen Dicle Gençlikspor bugünkü galibiyet sevinciyle şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Ligde yakaladıkları başarıdan dolayı, teknik kadroyu, yönetimi ve futbolcuları ayrı ayrı kutladıklarını belirten Dicle Gençlikspor Başkanı Cengiz Ayna, “Dicle Gençlikspor takımızın yakaladığı başarıdan dolayı hepimiz memnunuz. Ligde bizi 1. Sıraya taşıyan teknik kadromuzu, yönetimdeki diğer arkadaşlarımızı ve futbolcu kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Takımımıza olan güvenim tamdır. Kulüp başkanı olarak tüm kademeleriyle birlikte Dicle Gençlikspor’un yanındayım.

Cengiz Ayna

Dicle Gençlikspor’un, sezon sonunda kupayı Dicle ilçemize getirerek hepimize şampiyonluk sevincini yaşatacaklarına olan inancım tamdır. 12. Oyuncu olarak tabir edilen tüm Dicle Gençlikspor taraftarlarımıza ve takıma destek veren herkese ayrıca teşekkür ederim. Bir kez daha bize galibiyet sevincini yaşatan Dicle Gençliksporlu futbolcularımızı, teknik kadromuzu ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Dicle Gençlikspor Teknik Direktörü Ramazan Özyurt, “Onurluyuz ve gururluyuz dedi.

Dicle Gençlikspor Teknik Direktörü Ramazan Özyurt,  “Grup birinciliği ve Play-off mücadelesine için namağlup olarak karşılaşan iki takımın mücadelesinde, Dicle Gençlikspor rakibi Diyarbakır 1968 sporu 2-0 gibi net bir skor ve iyi bir oyun ile deplasmanda yenmeyi başararak gurupta liderliği ele geçirdi.

Şu an 17 puan ile grubunda lider olan namağlup takımımız; sakat, test sonucu pozitif çıkan oyuncularımızdan yoksun çıktığımız maça sporcularımızın üstün gayreti ve oyunu, taraflı tarafsız tüm seyircileri mest etti.

Play-off yolu hedeflerine emin adımlar ile ilerleyen sporcular ve teknik heyet, bu galibiyeti başta uzun zamandır aramızda olmayan Kovid -19 hastası olan Belediye Başkanımız Felat Aygören’e, Kulüp Başkanımız Sn. Cengiz Ayna’ya, sakat olan sporcularımıza ve tüm Dicle halkına armağan ettiler.

Galibiyetin haklı sevinci içerisinde olan sporcularımız, haftaya sahamızda oynayacağımız Diyarbakır Demirspor maçında, tüm halkımızın ve taraftarımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Dicle Gençlikspor, bir sonraki maçını Diyarbakır Demirspor takımı ile oynayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.