Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle Belediyesi ekipleri, Başkan Felat Aygören’in talimatıyla karla mücadele için seferber oldu

Dicle Belediyesi ekipleri, Başkan Felat Aygören’in talimatıyla karla mücadele için seferber oldu

Diyarbakır’ın Dicle İlçesinde etkili bir şekilde yağan kar sonrası, Dicle Belediyesi ekipleri karla mücadele için seferber oldu.

Yoğun kar yağışı sonrası kapanan yollar Dicle Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekipleri tarafından bir bir açılmaya başladı.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in talimatıyla harekete geçen karla mücadele ekipleri, iş makineleriyle birlikte kapalı yolları açmak için hummalı bir şekilde çalıştı.

Birçok vatandaş ve esnaf, Dicle Belediyesi ekiplerinin kar temizleme çalışmalarından memnun olduğunu belirtti.

Belediye personelleri ise Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in talimatıyla karla mücadele çalışmalarını yaptıkları belirtti.

İlçe genelinde aktif bir şekilde görev alan karla mücadele ekipleri, vatandaşların 7/24 ulaşım ve hava şartlarından dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için mesai yapıyor.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in girişimleri ve katkılarıyla, belediyenin araç filosu genişletildi. Başkan Aygören’in girişimleriyle belediyenin genişleyen araç filosu sayesinde, önceki dönemlere oranla iş makineleri bakımından daha etkin karla mücadele çalışması yürütüldü.

Dicle Belediyesi ekipleri, Başkan Felat Aygören’in talimatıyla esnafın ve vatandaşların sık kullandığı merkez çarşı mevkiinde kalan kar kütle ve birikintilerini temizlemek için seferber oldu.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’in talimatıyla soğuk havaya rağmen gece gündüz karla mücadele çalışmalarını yürütün belediye ekipleri, kamyon, greyder, kepçe ve personelle birlikte hummalı bir şekilde mesai yaptı.

Dicle Bülteni (https://diclebulteni.com/) haber sitesinin sahibi Gazeteci Hasan Dayan, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla karla mücadele çalışmalarını an be an takipçilerine aktarırken, yaptığı sokak röportajlarıyla da esnafın, belediye çalışanlarının ve vatandaşların duygu ve düşüncelerine yer verdi.

https://www.facebook.com/1116143266/videos/641633853709573/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.