Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

Dicle Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı dolayısıyla kapanan yolların açılması için başlattığı çalışmalara devam ediyor.

İlçede lapa lapa yağan karın kalınlığı yarım metreyi geçerken, bir yandan vatandaş ve esnaf ev, araba ile iş yerlerinin önünü temizleye çalışırken, diğer yandan karla kapanan yolların açılması için Dicle Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar bugün de sürdü.

İlçede ulaşım sıkıntısı yaşanmaması ve trafik ile yaya güvenliği için Dicle Belediyesi iş makineleri ve ekipleriyle birlikte gece gündüz mesai yaptı.

Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, bugün ilçe merkezinde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Karşılaştığı vatandaşlarla sohbet de eden Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, ilçede ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için karlı yolları açan belediye ekiplerini denetleyerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Dicle Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle birlikte ulaştığı kırsal mahallerde de vatandaşların karla kapanan yolları açma çalışmalarını yapıyor. Başkan Felat Aygören’in girişimiyle Dicle Belediyesi’nin genişleyen araç filosu, karla mücadelede daha etkin bir şekilde ilçeye hizmet etme imkanı sağlıyor.

Karlı havada sahada çalışan belediye ekipleriyle bir araya gelen Başkan Felat Aygören, vatandaşları ve belediye ekiplerini ofisinde ağırlayarak onlara çay ikramında da bulundu.

Dicle Belediyesi ekipleri hem sahada, hem masada vatandaş ve belediye personeliyle kaynaşan Başkanı Felat Aygören’in talimatıyla, ilçede ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için mesai yapmaya devam ediyor.

Dicle Belediyesi ekipleri, kentte trafik akışının rutin olarak devam edebilmesi için çalışmalarına devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.