Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi yılın idarecisi seçildi

Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi yılın idarecisi seçildi

Her yıl düzenlenen 10 Ocak İdareciler Günü kutlama programında başarılı idareciler ödüllendirildi. Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen programda Diyarbakır’ın Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi yılın idarecisi seçildi.

Geleneksel 10 Ocak İdareciler Gününün bu seneki programı, Gölbaşı Vali Galip DEMİREL Vilayetler Evi’nde düzenlendi.

Programa İçişleri Bakını Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük ve Dernek Yöneticileri ile Mülki İdare Amirlerinin katılımları ile gerçekleşti. Programda başarılı idarecilere ödülleri takdim edildi.

Başarılı bulunan idarecilerden biri de Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi’ydi.

Yılın idarecisi seçilen Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi. Ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Kendisini ödüle layık gören isimleri teşekkür eden Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, “10 Ocak İdareciler Günü vesilesiyle her yıl düzenlenen yılın idarecisi ödülüne  bu yıl bizleri aday göstere sayın valimiz Münir Karaloğlu’na, ödüle layık gören Türk İdareciler Derneği Başkanı  sayın Saffet Arıkan Bedük ve dernek yönetim kuruluna, katılımları, ödül takdimleri ve   hakkımızdaki güzel  sözleri ile  bizleri onurlandıran, emrinde çalışmaktan büyük keyif aldığım  ve onur duyduğum İçişleri Bakanımız sayın  Süleyman Soylu’ya, Mülki İdare mesleğinde çok büyük emekleri olan önceki bakanlarımızdan sayın Abdulkadir Aksu ve  sayın Vecdi Gönül ile  desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz  programa katılımları  ile bizleri şereflendiren içişleri bakan yardımcılarımıza, valilerimize, genel müdürlerimize ve mülki idarenin değerli mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.