Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

İş İnsanı Cengiz Ayna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

İş İnsanı Cengiz Ayna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

İş İnsanı Cengiz Ayna, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Aynı zamanda yeni sezonda Dicle Gençlikspor Başkanı olan İş İnsanı Cengiz Ayna, sahada, masada, kamera önünde ve arkasında çalışan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını söyledi.

Cengiz Ayna

Dicle Gençlikspor Başkanı Cengiz Ayna, kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmekle görevli olan tüm değerli gazetecilerin maddi ve manevi meslek imkanlarının daha da iyileştirilmesinden yana olduğunu belirtti.

 İş İnsanı Cengiz Ayna yayınladığı mesajında, “Sadece 10 Ocak’ta değil, her gün yurdun dört bir yanında cefakarca çalışan tüm basın mensuplarının değerini bilmemiz lazım. Kamera ve mikrofon tutan gazeteci ayırımı yapmadan, bizi doğru bir şekilde ve vaktinde bilgilendiren tüm gazetecilere, böylesi bir kutlu kamu görevi yerine getirdikleri için teşekkür ederim. Oturduğumuz yerden günün gelişmelerini gazetecilerin vesilesiyle öğrenebiliyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden, gece ve gündüz demeden, basın ilkelerine bağlı kalıp tarafsız bir şekilde emek vererek mesai yapan tüm basın emekçilerinin bir kez daha gününü kutluyor, başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.