Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Uyanış Gençlik Lösemili Çocuklar Haftası’nı unutmadı

Uyanış Gençlik Lösemili Çocuklar Haftası’nı unutmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bilgievleri ve akademi liselerde eğitim gören öğrenciler için seminer düzenledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, bilgievleri ve akademi liselerde bulunan öğrencilere yönelik düzenlediği seminerlerle öğrencileri bilgilendirdi. 

Lösemi çocuklarla ilgili çalışmalar yürüten uzmanların online olarak katıldığı eğitimde, lösemi ve lösemili çocuklar hakkında öğrencilere sunum yaptı.

Uzmanlar, “lösemi nedir, lösemiden nasıl korunur, lösemi olan çocuklara nasıl davranmamız gerektiği ve Lösemi olan çocuklar ne yapmalı” gibi konular hakkında bilgi verdi. 

Öğrenciler, lösemi ile ilgili merak etikleri soruları uzmanlara sorma fırsatı yakaladı.

‘’Yaşama El Ver’’

Öğrenciler tarafından lösemi çocuklara destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ‘’Yaşama El Ver’’ etkinliği yapıldı.

Etkinlikte ellerini boya tabaklarına koyan öğrenciler, “Yaşama El Ver” temalı çalışmaya dokunarak boyalı elleriyle figürler yaptı.

Öğrenciler program kapsamında şiirler yazıp okudu, resimler çizdi, duygu ve düşüncelerini dile getirdikleri kompozisyonlar hazırladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.