Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bin mesaj yayınladı.

Vali Münir Karaloğlu mesajında şöyle konuştu:

“Cumhuriyetimizin kurucusu ve Diyarbakır’ımızın fahri hemşehrisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete yolculuğunun 83. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce İstiklal Harbi’ni başlatan meşaleyi yakarak tarih sahnesinden silinmek istenilen milletimizin önünde yeni bir ufuk açmıştır. Yaktığı bu meşale yüzyılı aşkın süredir bizlere yol göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.

Bu yolda, Mustafa Kemal Atatürk’e göstereceğimiz en büyük saygının ve Cumhuriyet’e yapacağımız en büyük katkının çalışkanlıktan geçtiğini biliyoruz. Çalışarak her alanda topyekûn kalkınmayı, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere en büyük mirası olan Cumhuriyet’i ilelebet yaşatmayı vazife ediniyoruz.

Bunu başarırken birliğimizin ve beraberliğimizin en büyük gücümüz olduğunun farkındayız. Cumhuriyet’in 100. yılına adım adım ilerlerken de bu büyük gücümüz, 2023 hedeflerimize ulaşmamızda büyük pay sahibi olacaktır. Ülkemizin her bir ferdinin kendi bulunduğu mevzide üzerine düşen vazifeleri gerçekleştirmesi de 2023 hedeflerimizi gerçekleştirerek muvaffak olmamızı sağlayacaktır. Diyarbakır’ımızda ve ülkemizde gördüğümüz tablo, başarılı olacağımızın en büyük müjdecisidir.

Geleceğe doğru her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yol alırken bizler de bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’imize gözümüz gibi bakıyoruz. Ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımları yılmadan ve yorulmadan hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Bu düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyet’imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.