Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Çocuklar ebeveynleriyle birlikte okuyor

Çocuklar ebeveynleriyle birlikte okuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, Bilgi Evi ve Akademi Lise’lerde başlattığı okuma etkinliğine çocuklar ebeveynleriyle birlikte katılıyor.

Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için farklı branşlarda açtığı yaz kurslarında eğitimler devam ediyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, çocuk ve gençlerde okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla yaz kursları bünyesinde açtığı kitap okuma etkinlikleri ebeveynlerin de katılımıyla yoğun ilgi görüyor.

Bilgi Evi ve Akademi Lise’nin kütüphanelerinde belirli bir plan dahilinde gerçekleşen etkinlikte, yapılan okumanın ardından kitapların teması üzerine fikirler paylaşılıyor ve analizler yapılıyor.

Etkinlikler kitap kafelerde de yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet yürüten Millet Kıraathanesi, Kent Meydanı, Tema Park ve Kardeşlik Park Kitap Kafe’ler de belirli program dahilinde okuma etkinliği başlattı.

Kitap okunma oranını artırmak ve geçmiş zamandaki kıraathanelerde kitap okuyan nesli devam ettirmek amacıyla yapılan etkinlikle gençler, yaptıkları okumalarla bilgi sahibi oluyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Kitap Kafe’lerde etkinliğe katılan öğrencilere farklı türlerde kitap hediye ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.