Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Silvanlı gençler El-Cezeri Akademi Lise ile üniversiteye hazırlanacak

Silvanlı gençler El-Cezeri Akademi Lise ile üniversiteye hazırlanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvanlı gençlere eğitim alanında destek sunmak amacıyla El-Cezeri Akademi Lisesi’ni açtı.

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde ve ilçelerde çocuk ile gençlerin, eğitimde başarı grafiklerini yukarı taşımak için çalışmalarına yenilerini ekliyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Silvanlı gençleri açtığı 12 derslikli El-Cezeri Akademi Lise ile üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlayacak.

Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi’nde alanında uzman eğitmenler, 12’inci sınıflara devam eden ve mezun olan öğrencilere Temel Yeterlilik Testi (TYT) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlayacak,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerine ise destek eğitimi verecek.

Üniversiteye hazırlık temel dersler saatleri dışında, öğrencilere soru çözme konusunda da yardımcı olacak olan yeni eğitim yuvasında, ayrıca gençlere yönelik 2021-2022 eğitim döneminde idare tarafından belirlenen takvim çizelgesinde Halk Oyunları, Din Kültürü, Akıl-Zeka Oyunları, Bilişim ve Müzik alanlarında etkinlikler düzenlenecek.

Kayıtlar başladı

Eğitim hizmetlerinin ücretsiz verileceği Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi’ne kayıtlar başladı.

TYT ve AYT kurslarından yararlanmak isteyen Silvanlı gençler, kayıt için Cami Mahallesi, Bitlis Caddesi Kulfa Kapısı karşısı Eski Kültür Merkezi’ne gelerek bizzat başvuruda bulunabilecek.

Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi hakkında bilgi almak isteyenler, 0412 999 01 14-15 telefon numaralarını arayabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.