Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

SANAT SOKAĞI YENİLENEN YÜZÜYLE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

SANAT SOKAĞI YENİLENEN YÜZÜYLE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
29.07.2021
202
A+
A-

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Sanat Sokağı’nın açılışını gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi, merkez Yenişehir ilçesindeki kentin en işlek ve sembol sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’nı vatandaşların ailece gezebilmesi ve kültürel etkinliklerin merkezi olarak kullanılması için yeniden düzenledi.

Vali Karaloğlu’nun 31 Temmuz cumartesi günü açılışını yapacağı Sanat Sokağı’nda, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, saat 15:00 ile 24:00 arasında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Sokakta saat 15:00’te “Dünden Bugüne Diyarbakır” sergisiyle başlayacak etkinlikler, bando performansı, halk oyunları gösterisiyle devam edecek.

Kürtçe stran ve klamların seslendirileceği 19:20’deki dengbêj divanının ardından Songül Yılmaz, Ali Aktaş ve Senem Bükülmez’in seslendireceği eserlerle müzikseverler hoşça vakit geçirecek.

Etkinlik, elektronik müziği nostaljik pop şarkılarla harmanlayan Zahit Altıntaş’ın konseri ile sona erecek.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, yeniden düzenlenen Sanat Sokağı’nda yaz boyunca birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.