Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DİYARBAKIR’DA KİTAP KAHVELERE YOĞUN İLGİ

DİYARBAKIR’DA KİTAP KAHVELERE YOĞUN İLGİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin sınava hazırlanan ve kitap meraklıları için hizmete sunduğu kitap kahveler yoğun ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi, başta üniversite ve meslek edinme olmak üzere çeşitli sınavlara hazırlananlara ücretsiz hizmet verilen kitap kahvelerde, öğrencilere uygun çalışma imkânı sunuyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın, Yenişehir’de Millet Kıraathanesi, Bağlar’da Kardeşlik Parkı, Kayapınar’da Kent Meydanı ile Tema Parktaki Kitap Kahve kütüphaneleri, her gün 08.00 – 21.00 saatleri arasında her yaştan vatandaşa hizmet veriyor.

Kentte, hava sıcaklıklarının yüksek seviyede seyretmesi nedeniyle kitap kahveler, oluşturduğu uygun ortam nedeniyle yüzlerce öğrenci ve okuyucuya ev sahipliği yapıyor.

Kitapseverlerin uğrak mekânı

Kitap kahveler sınavlara hazırlıklar dışında, bünyesinde başta seçkin edebiyat eserleri olmak üzere farklı türlerde barındırdığı binlerce kitap ile okur severlerin de uğrak mekânı durumunda.

Vatandaşlar, kitap kahvelerde diledikleri kitabı okuma şansı buluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.