Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AK PARTİ’NİN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ DİCLE İLÇESİ İLE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ’NİN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ DİCLE İLÇESİ İLE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın başlattığı gönül seferberliğinin adresi bu kez Dicle İlçesi oldu.

İlçe İlçe 2023 programı çerçevesinde Dicle İlçesine çıkarma yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı, birçok parti yöneticisi ile çok sayıda partiliyle birlikte ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnaf ve halkla buluştu.

Dicle İlçesindeki büyük buluşmaya 24’üncü ve 26’ncı dönem AK parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti’de Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, AK Parti’de Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’da İl Sosyal İşler Başkanı olan Suna Kepolu Ataman, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Hasan Çakar, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı ve İl Demokrasi hakem Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Dicle İlçe Başkanı Mehmet Ceylan, AK Parti Ergani İlçe Başkanı Avukat Fırat Dolu, AK Parti AK Parti Hani İlçe Başkanı Şevket Uçak, birçok parti yöneticisi ile çok sayıda partili katıldı.

Program ziyaretinden önce yapılan gönül seferberliği ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, “İnsanlarımızla konuşmaya çalışıyoruz. Onları dinliyoruz. Bugün daha çok sizi dinlemeye geldik. Sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını, ihtiyaçlarını, tavsiyelerini dinlemeye geldik. Galip Vekilimiz de 21 grup içerisinde bir grubun Başkanı olarak programda yer alacak. Her birimiz biraz sonra dağılacağız. İl Başkanlığındaki yöneticiler, ilçe Başkanlarımız, her birimiz bir yere dağılacağız. Bütün Diclelilerle buluşacağız. Dediğim şekilde onlarla hasbihal edeceğiz inşallah” dedi.

“Bizler Dicle’yi çok önemsiyoruz”

Dicle’yi önemsediklerini belirten AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, “Bizler Dicle’yi çok önemsiyoruz. İki açıdan önemsiyoruz. Birincisi Dicle, bizim için her zaman AK Parti’nin kalesi olması gereken bir yer olduğu için önemsiyoruz. İkincisi, Galip abimizden dolayı ayrıca önemsiyoruz. O yüzden bugün sanki kendi evimizdeymiş gibi kendi adıma ben çok mutluyum. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu yaptığı konuşmada, “Değerli İl Başkanım, kıymetli 17 İlçemizin İlçe Başkanı, Kadın kollarımızın, Gençlik Kollarımızın kıymetli Başkanları, il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, buraya teşrif eden kıymetli arkadaşlar, partililer. Bugün Sayın Başkanımızın ve teşkilatımızın uzun süredir özlem duyduğu halkla bütünleşen AK Parti’nin aslında misyonu da budur. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı da budur. Milletin ayağına gidin. Milletin evine girin. Milletin gönlüne girin. Milletin derdiyle hemhal olun. Sorunlarının çözümü olun. Bu anlamda yeni teşkilatımız kongresini yapar yapmaz kolları sıvadı ve her hafta neredeyse bir ilçemizde bütün İlçe Başkanlarımızla hem ilçelerin kaynaşması anlamında, hem partililerin kaynaşması anlamında, hem de ilimizin, ilçemizin insanımızın sorununu yerinde tespit etmek anlamında çok anlamlı bir faaliyette bulunuyorlar. Bu faaliyet çerçevesinde bugün Dicle’de olmak istediler. Biz de birlikte Bugün Dicle’ye geldik” diye konuştu.

Çok sayrıda partiliye seslenen 24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu Şöyle konuştu.

“Sayın Başkanım, burada hemen hemen bütün Muhtarlar burada. Dicle’nin bütün Muhtarları neredeyse burada. Eski İlçe Başkanımız burada. Bağlar Belediye Başkanımız burada. Çermik Belediye Başkanımız da geliyor. Dolayısıyla bu gezimizden şu anlaşılmasın; Erken seçim olacak, AK Parti seçim hazırlığı yapıyor. Seçime tam iki yıl var. Bir tek gün bile erken seçim olmayacak. Ama önemli olan seçim olmadan, oy hesabı olmadan milletin ayağına gidebilmektir, milletin derdini dinlemektir, milletin derdine çare olmaktır. Bu anlamda buradayız. Ve bu faaliyetler inşallah diğer ilçelerle de devam edecek. Ve bununla da sınırlı kalmayacak inşallah. Bugün burada herkes şunu iyi bilsin. 2023’e giderken hem AK Parti’nin yükselişi, hem Türkiye’nin yükselişi ve Türkiye’nin bölgesinde ve Dünyada sözü dinlenir güçlü bir ülke oluşuna tahammül edemeyen uluslararası güçler, tüm güçleriyle iç ve dış güçlerle intibak ederek bugün bir algı operasyonu çekmektedirler. Ve Allah’ın izniyle bizim her zaman ne sırtımızı uluslararası güçlere dayadık, ne sırtımızı patronlara dayadık, ne sırtımızı holdinglere dayadık.

Bugün AK Parti 20 yıl iktidardaysa, bu kadar güçlüyse, bu kadar büyük hizmet edebiliyorsa, sadece Allah’a ve millete güvendiği için ve sırtını millete dayadığı içindir. O yüzden biz yine milletin yanındayız. Sadece milletin desteğini ve duasını bekliyoruz.

Onun için buradayız inşallah. Hep birlikte bu memlekete, insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün buraya teşrif ettiğiniz için de, hepinize teşekkür ediyorum.”

24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, Dicle ilçesinde yakını vefat eden bir aileye taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, Şehit AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’i de unutmadı.

24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, PKK’lı teröristlerin şehit ettiği AK Parti Dicle İlçe Başkanı Şehit Deryan Aktert’in kabrini ziyarette bulundular.

24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, Şehit Deryan Aktert’i kabri başında anarak, dua etti.

Daha sonra ilçe merkezine geçen 24. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Çok sayıda parti yönetici ve partililer ise, birçok kırsal mahalle de halkla bir araya geldi.

AK Parti’nin Dicle İlçesindeki gönül seferberliğinde birçok esnaf ve vatandaşın sorunları, istek ve talepleri dinlenildi. İlçe ilçe 2023 programı kapsamında ilçede çok sayıda vatandaş ziyaret edildi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve beraberindekiler, Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’i makamında ziyaret etti.

İlçe ilçe 2023 programı kapsamında Diyarbakır’ın birçok ilçesinde AK Partilli yöneticiler ile vatandaşların bir araya gelmesi sağlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.