Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DİYARBAKIR VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

DİYARBAKIR VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu Ramazan Bayramı münasebetiyle polis ile jandarma uygulama ve kontrol noktalarında görev yapan güvenlik görevlileriyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı’nın son gününde Vali Karaloğlu görevi başındaki Emniyet ve Jandarma personelini ziyaret etti.

İlk olarak Pirinçlik Jandarma yol kontrol noktasına ziyarette bulunan Karaloğlu, genel durum hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra görevli jandarma personeliyle bayramlaştı.

Daha sonra Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan Polis kontrol ve uygulama noktasına bir ziyaret gerçekleştiren Karaloğlu, noktada görevli polislerle sohbet edip, tek tek bayramlaşarak, görevlerinde başarılar diledi.

“Rabbim ayağınıza taş değdirmesin”

Vali Karaloğlu, ziyaretlerle ilgili olarak sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak, “Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Yol kontrol noktalarımızda görev yapan Jandarma ve Emniyet personelimizle bayramlaştık.

Huzur ve güvenliğimiz için nöbette olan tüm güvenlik güçlerimizin bayramını kutluyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Çalışma Alanlarında İnceleme

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Vali Karaloğlu, uygulama noktalarına yaptığı ziyaretlerin ardından Kayapınar ilçesinde yapımı devam eden Kuzucuk mahalle yolu ile Karaçalı – Gelengöç yol çalışmalarını inceledi.

Karaloğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.