Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ DİCLE’DE METİN DÜNDAR’A TESLİM EDİLDİ

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ DİCLE’DE METİN DÜNDAR’A TESLİM EDİLDİ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Dicle İlçe Başkanlığı’na Metin Dündar getirildi. Metin Dündar’a ilçe başkanlığı yetki belgesini TDP İl Başkanı Abdulhalık Kaya verdi. Genel Başkanlığı’nı Mustafa Sarıgül’ün yaptığı ve 2020 yılı Aralık ayında kurulan Türkiye Değişim Partisi il ve ilçe başkanlıklarını tüm hızıyla oluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’nin birçok ilinde parti başkanlığı oluşturan Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na Abdulhalık Kaya getirildi. Başkan Kaya birlikte görev alacağı ilçe başkanlıklarını oluşturmaya başladı. Başkan Kaya, Türkiye Değişim Partisi Dicle İlçe Başkanlığı görevini yürütmesi için Metin Dündar’a yetki belgesini teslim etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Kaya, “Türkiye Değişim Partisi olarak Diyarbakır’da kısa zamanda çok yol kat ettik. İl yönetimimizi oluşturduk şimdi ilçe yönetimlerimizi oluşturmanın zamanı geldi.

Dicle İlçe Yönetimini oluşturması için genç kardeşimiz Metin Dündar’ı görevlendirdik. Başkanımız Dicle ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için partimiz adına güzel çalışmalar yapacaktır” diye konuştu.

 Kendisine verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten TDP Dicle İlçe Başkanı Metin Dündar ise, “Bu görevi bana layık gören başta sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, Genel Başkan Yardımcımız Zeynel Abidin Aktay ve İl Başkanımız Abdulhalık Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Partimiz adına İnşallah Dicle’de çok güzel işler başaracağız. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün yolunda iktidara gideceğiz. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve bizler ilçemizde partimiz adına çok çalışıp halkımızın oylarına talip olacağız. İlk seçimlerde de Türkiye Değişim Partimizi Dicle’de birinci parti haline getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.