Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

VALİ KARALOĞLU’NDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

VALİ KARALOĞLU’NDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İşte Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nun “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı:

“Emek ve alın teriyle, birlik ve dayanışmayla şehrimizin kalkınması için çalışan işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

Şehrimiz asırlar boyu suyunu cennetten alan Dicle’si ve bereketli Hevsel’i ile emeği bereketle buluşturmuş, insanlığa can olmuş emeklerin kadim bir tezahürüdür. Biz de Diyarbakır olarak medeniyetlerimizden aldığımız mirasla dünden bugüne üretiyor, emeği değere dönüştürüyoruz.

Hemşehrimiz şair Sezai Karakoç’un da dediği gibi ‘Diriliş yolu, alın teri yoludur.’ Biz bu anlayışla, Diyarbakır’da oluşan güven ve huzur ortamıyla, şehrimizin her bir ferdiyle birlikte şehrimiz ve ülkemiz adına çalışıyor, alın terimizle üretiyor ve yarınlarımız için güçlü bir ekonomi inşa ediyoruz. Tüm Diyarbakır olarak her alanda kendi diriliş destanımızı yazıyoruz.

Alın teriyle ıslanan toprak kurumaz. Diyarbakır olarak tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte bereketli toprağımızı alın terimizle ıslatmaya, toprağımıza emek ekip bereket görmeye ve yarınlarımıza güçlü bir miras bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. 

Diyarbakır’ımızın refahı, kalkınması ve yarınları için alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

Emeğine Sağlık Diyarbakır!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.