Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

DİCLE KAYMAKAMLIĞI’NCA PERSONEL ALIMIYLA İLGİLİ İLAN YAYINLANDI

DİCLE KAYMAKAMLIĞI’NCA PERSONEL ALIMIYLA İLGİLİ İLAN YAYINLANDI
09.04.2021
1.177
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle İlçesinde Kaymakamlığa bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevlendirmek üzere sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımıyla ilgili olarak ilan yayınlandı.

Dicle Kaymakamlığı resmi internet sitesinde yayınlanan personel alımı ilanına göre, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı belirtildi.

Yayınlanın ilana göre Dicle İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevlendirmek üzere, sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımıyla ilgili başvurular 07.04.2021 ile 14.04.2021 tarihleri arasında https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/ internet adresinde yapılabilecek.

 Personel alımıyla ilgili olarak belirtilen açık iş sayısı 3.

Başvuru şartlarından bazıları ise şöyle:

“En az 4 yıllık (Sosyoloji Bölümü, Psikoloji Bölümü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü, İşletme Bölümü, Kamu Yönetimi Bölümü, Halkla İlişkiler Bölümü, Sosyal Hizmetler Bölümü, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi bölümlerinden herhangi biri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümlerinden herhangi biri) bölümleri mezunu olmak.

Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak.

Aday başvuru tarihi itibariyle son 1 yıldır Dicle İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak. 2019 – 2020 KPSS P-3 puan türünden en az 60 almak.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.  Erkek adaylar için, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.”

Görüşme ve mülakata çağrılmaya hak kazanan adaylar, 22.04.2021 tarihinde Dicle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’da saat 10.00’da mülakata girecekler.

Başvurmak isteyen adaylar, Dicle Kaymakamlığı resmi internet sitesinde http://www.dicle.gov.tr/personel-alim-ilani adresindeki ilana ulaşarak detaylı bilgiyi öğrenebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.