Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

TARİHİ HANDA ESNAFLA KAHVALTI

TARİHİ HANDA ESNAFLA KAHVALTI

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, tarihi Hasan Paşa Hanı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Vali Karaloğlu, Sokullu Mehmet Paşa’nın oğlu Vezir Hasan Paşa tarafından 1571 yılında yapımına başlanan ve 1575 yılında tamamlanan tarihi Hasan Paşa Hanı esnafını ziyaret etti.

Vali Karaloğlu, yöresel kahvaltılar, hediyelik eşyalara yönelik hizmet sunan ve turistlerin uğrak mekanlarından biri olan handa, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Esnafa desteklerinin devam edeceğini belirten Karaloğlu, sorun ve taleplere yönelik çözüm odaklı projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Kahvaltı sonrası handaki işyerlerini tek tek ziyaret ederek hasbihal eden ve hayırlı işler dileyen Karaloğlu, tarihi hana kahvaltı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.