Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle İlçesinde milli ağaçlandırma etkinliği

Dicle İlçesinde milli ağaçlandırma etkinliği
11.11.2020
2.136
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle İlçesinde milli ağaçlandırma günü dolayısıyla Dede  Mahallesi’nde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesinde toplu fidan dikimi gerçekleşti.

Bugün fidan, yarın nefes sloganıyla  okulda gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine Dicle Orman İşletme Şefi Hamza Bayaroğulları, Dicle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari, , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kozan, Dede Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özen Tekin, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve orman işletme şefliği personeli katıldı.

Öğrenciler, milli ağaçlandırma gününde kendilerine verilen fidanları, etkinliğe katılanlarla birlikte dikti.

Dicle Orman İşletme Şefi Hamza Bayaroğulları, öğrencilere fidan dikimi hakkında bilgiler anlattı.

Dicle Orman İşletme Şefi Hamza Bayaroğulları, “Dicle Orman İşletme şefliği olarak, ilçeye bağlı Dede Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde 50 selvi, 150 adet değişik türlerde çam fidanını öğretmen ve öğrencilerin de katılımıyla toplu halde ektik” dedi.

Dede Mahallesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özen Tekin,  “Milli ağaçlandırma bayramı olarak okulumuzda ağaç dikimi gerçekleşti. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, bizim için bir bayram. Geleceğe bir nefes bırakılacağı için sevinçliyiz. Emeği geçenlere, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.