Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Hayırsever İş Adamı Ali İhsan Elbey Hani ve Dicle arasında yeni yol yapıyor

Hayırsever İş Adamı Ali İhsan Elbey Hani ve Dicle arasında yeni yol yapıyor
05.10.2020
1.846
A+
A-

Hayırsever İş Adamı Ali İhsan Elbey Hani ve Dicle arasında yeni yol yapıyor.

Diyarbakır’ın Hanili hayırsever İş adamlarından olan Ali İhsan Elbey, Hani ile Dicle ilçeleri arasında kendi imkanlarıyla yeni bir yol yapıyor.

Aynı zamanda AK Parti Kayapınar İlçe Başkan Adayı olan İş Adamı Ali İhsan Elbey’in yaptığı yol, Hani’nin Kuyular Mahallesi ile Dicle’nin Kelekçi Mahalleleri arasında yapılacak.

15 gün önce yapımına başlanan yolun uzunluğu ise yaklaşık 8 kilometre.

Yol medeniyettir diyen İş Adamı Ali İhsan Elbey, “Medeniyetin içinde kültür, örf ve adet, ticaret de vardır. Biz Hanili bir İş Adamı olarak, ölmüşlerimizin hayrına kendi imkanlarımızla böyle bir yol çalışmasına başladık.

Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören de, yol yapım çalışmalarına katkı koyuyor. Yol gibi hayır işlerinde bizi destekleyerek onure eden Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’e teşekkür ederiz. Yapacağımız yeni yol, yaklaşık olarak 8 kilometre.

Hani’nin Kuyular ve Dicle’nin Kelekçi Mahalleleri arasında yapılacak olan bu yol, her iki mahalleli tarafından sevinçle karşılandı. Dağlık ve engebeli arazi şartlarında 15 gün önce yapımına başladığımız yeni yol bittiğinde, Elazığ’ın Palu İlçesiyle Dicle ve Hani arasında da yeni bir ulaşım alternatifi olacak.

Amacımız yeni yapacağımız bu yolla, Dicle ve Hani arasında ezelden beri var olan kültürel ve ticari bağları güçlendirmektir. Bir kez daha hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.