Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Dicle’ye portatif yüzme havuzu hizmeti

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Dicle’ye portatif yüzme havuzu hizmeti
10.09.2020
2.017
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları ile Dicle ilçesinde yapılan portatif yüzme havuzun açılışı gerçekleşti.

Açılışa Dicle Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Yücel Mavidemir, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Sabır, Şehit Bilal Dicle Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Osman Özkan, aynı okulun Müdür Yardımcısı Salim Adıgüzel, birçok öğretmen ve yüzme eğitimine katılacak olan çok sayıda çocuk katıldı.

Özellikle yüzme bilmeyen çocukları tehlikeli baraj sularından uzak tutabilme niteliğine sahip olan havuzun açılış kurdelesini Dicle Halk Eğitimi Müdürü Mustafa Sabır kesti.

Dicle Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yücel Mavidemir, konu hakkında bir açıklama yaptı.

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız’ın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında il ve ilçe merkezlerine sunmuş olduğu portatif yüzme havuzunu, bugün Dicle İlçemize de kazandırdık, açılışını yaptık. Hayırlı, uğurlu olsun.

Önceliğimiz gençlere daha düzgün hayatlar sunabilmek, daha güzel imkanlarda eğitimler verebilmek ve bunun bir adımını da yüzme havuzuyla atmış bulunmaktayız. Dicle Halkımıza ve sevgili öğrencilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Önceliğimiz tabi ki çocuklar. Çocuklarımıza bu güzel imkanı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Demir’e, katkılarından dolayı İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Belediye Başkanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız daha güzel eğitimler verebilmektir. Kurs hocamızın önderliğinde çocuklarımız yetiştirmeye devem edeceğiz inşallah” dedi.

Şehit Bilal Dicle Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzu yaklaşık olarak 14 metre genişliğinde, 24 metre uzunluğunda ve 1 metre 20 santimetre derinliğinde olup, haftanın 7 gününde saat 09.00 ile 16.00 arası ücretsiz olarak hizmet verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’ kapsamında, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda ilçeye kazandırılan portatif yüzme havuzu,  özellikle dezavantajlı vatandaşların da hizmetinde olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.