Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Dicle ve Eğil’de Şehit aileleri unutulmadı

Dicle ve Eğil’de Şehit aileleri unutulmadı
01.08.2020
640
A+
A-

Diyarbakır’ın Dicle ve Eğil İlçelerinde Şehit aileleri evlerinde ziyaret edilerek, bayramları kutlandı.

Dicle ve Eğil Kaymakamları, görev yaptığı ilçelerde şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, Kurban Bayramı münasebetiyle Tepebaşı Mahallesi Nohutlu Mezrası’nda ve İlçe Merkezinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Güvenlik güçlerinin bayramını da kutlayan Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, ilçede görev yapan Emniyet personelini ve uygulama noktalarını ziyaret ederek, görevli polis memurlarıyla bayramlaştı.

Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Kurban Bayramınızı tebrik eder; bayramın, müslümanlarla birlikte bütün insanlığa, huzur, sağlık ve hayır getirecek güzel günlerin “başlangıç günleri” olmasını, Allah’tan dilerim” dedi.

Eğil İlçesinde de bayramda Şehit aileleri unutulmadı. Kurban Bayramı’nda Şehit ve Gazi aileleri bayramda da yalnız bırakılmadı. Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, Şehit ve Gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek, onlarla bayramlaştı.

Devletin her zaman şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin yanında olduğunu kaydederek, “Şehitlerimizin çocukları, eşleri, anneleri, babaları bizim için kutsal birer emanettirler” şeklinde konuştu.

Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İdris Arslan, yayınladığı bayram mesajında ise, “Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşım ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı özel bir zaman dilimi olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu özel zaman dilimleri, toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın gelişip güçlendiği zamanlardır. İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde her zamanki coşkudan biraz daha uzak geçireceğimiz bu bayramda daha güzel ve mutlu yarınlar için dost ve akraba ziyaretlerine bir süreliğine ara vermemiz gerekiyor. Kurban satış ve kesim noktalarında belirlenen tedbirlere kendimiz ve sevdiklerimiz için sıkı sıkıya uymalıyız. Sağlık Bakanlığımızın tedbirlerine sıkı sıkıya uymanın hepimiz için zorunlu birer ödev olduğunu unutmamalıyız. Bu vesileyle, Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm insanlık için esenlik ve barışa vesile olması temennisiyle milletimizin ve Eğilli hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.