Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Antalya’nın Kaş İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Antalya’nın Kaş İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’dan Kurban Bayramı Mesajı
30.07.2020
815
A+
A-

Antalya’nın Kaş İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı,  Kurban Bayramı dolasıyla bir mesaj yayınlandı. Kaş İlçesi’ne geçtiğimiz günlerde atanan ve görev yaptığı ilçelerde örnek devlet adamlılığıyla iz bırakan Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, yayınladığı mesajında iyi bayram dileklerinde bulundu.

Kaymakam Yazıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kaş’lı Hemşehrilerim;

Sevinç ve güzelliklerin manevi duygular ile yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramına daha sağlık, huzur ve esenlik içerisinde ulaşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.

İnsanları günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günleri, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak, ihtiyaçlarına amade olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta kahraman şehitlerimizin kıymetli aileleri ve muhterem gazilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini, nice güzel bayramlara erişmelerini diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.